Én már nem hordom őket, de…

Én már nem hordom őket, de…

A pécsi Swimathon országos adománygyűjtő kampányban a szemétszedés mellett a másik vállalásom, a nem hordott (de szép állapotú) ruháim elajándékozása. Én már nem hordom őket, csak a szekrényben foglalja a helyet, viszont másnak pont jól jön, pont erre vágyott, pont örömöt okozok vele. 👚👠
Szervezetnek a Magyar Vöröskeresztet választottam, mert ők biztosan jó helyre adják, olyan embereknek, akiknek igazán szükségük van rá. Csináltam egy kis háttér-kutatást, és a következő információkat tudtam meg:
– nehéz helyzetben lévő családokhoz kerülnek a ruhák
– fogyatékkal élőknek, rehabilitációs kezelés alatt álló betegeknek, hajléktalanoknak osztanak ki ruhákat
– általánosságban 2 hetente van ruhaosztás a Magyar Vöröskereszt KEM székhelyén (Tatabánya, Posta utca 5.)
– DE! hirtelen történő élethelyzet változás miatt, azonnal lehet ruhákat igényelni és kapni is: pl. leég egy család háza/lakása, menekülni kell egy bántalmazó családtag elől stb.
Úgyhogy a mai napon Sugárka Salló-val több zsák ruhát adtunk le a Vöröskereszt KEM szervezetének. 🧥👖
Arra buzdítalak benneteket is, hogy ha van otthon jó minőségű (nem lyukas, nem szakadt), de nem hordott ruhátok, adjátok le őket valamelyik segítő szervezetnek, hiszen neked már útban vannak otthon, de másnak rengeteget segítesz vele!
Amennyiben szimpatikus számodra a segíteni akarás, kérlek segítsétek az ITT-HON-KA alapítvány létrejöttét. Az alaptőkébe gyűjtök, hogy aztán ez alapja lehessen tavasszal, a tatabányai kis közösségi akciók, programok megvalósításának is.
Vállalásunkat itt tudod támogatásoddal is segíteni, s bennünket a megvalósításában ösztönözni!
Nekem 150.000 Ft a megemelt tét, amiből már megvan 140.000 Ft. 🥳
Kérlek segítsétek a maradékot összegyűjteni! 💰
És ne feledjétek, aki ad, annak az összege megduplázódik, mert a Gyökerek és Szárnyak Alapítvány megduplázza a nevem alatt felajánlott összeget.
Október 22-ig tudtok támogatni bennünket
Tőletek kapjuk, nektek adjuk!💚
ITT-HON tenni, ITT-HON lenni jó! 💙