PÉNZRE MEGY A JÁTÉK!

PÉNZRE MEGY A JÁTÉK!

Most aztán több területen is, hiszen mint azt már mondjuk egy ideje, nagy kihívásban vagyunk.
A kihívás pedig abban áll, hogy adományokat gyűjtsünk, mégpedig gyorsan és viszonylag sokat.

👍 Mert ősszel sikerült majd 1.500.000Ft induló tőkét összegyűjtenünk. Ez nagyon szuper, örülünk is neki, hisz ez már egy biztos alap arra, hogy Tatabányán közösségi kezdeményezések induljanak, vagy folytatódjanak.

🤏 Egy pici megakadásunk azonban még van. Nem vagyunk telhetetlenek, de ha már lehet nyújtózkodni, akkor azt miért ne tennénk. Hiányzik még 500.000Ft, amit április 15-ig kell összegyűjtenünk. Mihez is?

✌️ Az első igazi nagy győzelmünkhöz!
Mert ha összejön a 2.000.000Ft, az mindjárt nagyobb kezdési alap a támogatásokhoz.
Na, de ha azt is hozzátesszük, hogy ezt az összeget elérve, és csak ezt az összeget elérve, nagy lehetőséghez jutunk. Mégpedig a Gyökerek és Szárnyak Alapítvány megduplázza, ami annyit jelent, hogy nem kettő, hanem mindjárt 4 millió forint az, amit helyben tovább adományozhatunk azokra a célokra, amelyek ITT-HON oly kedvesek, fontosak, szerethetőek.

A hálaadói esten is eljátszottunk az adományozás lehetőségével, melyhez adott volt minden.

🧐 NÉZZÜK CSAK!

Beszélgetések, kérdőívek visszajelzése alapján jelenleg 6 fókuszpontot látnak helyben az emberek, melyek mentén folyamatokat, közösségi kezdeményezéseket tapasztalnának szívesen, s amelyekhez készítettünk egy-egy impozáns ötlettárat.
👩‍🎤 Kultúra és szabadidő
👩‍🌾 Környezetvédelem
🧏 Közösségi programok
🏃‍♀️ Sport és szabadidő
🧑‍🏫Oktatás és tehetséggondozás
🧑‍🦽Közösségi támogatások

Ezekben a témakörökben születtek ötletek, javaslatok is, amit nem akartunk eltitkolni és megjelenítettük azokat az adott területeknél.
Ám bizton tudjuk, hogy nem mindent sikerült lefedni és egészen bizonyos, hogy maradt még kiaknázatlan ötlet, tehát készültünk egy
🤷‍♀️ amire nem gondoltunk, de ötleted van hozzá – asztallal is.

Minden kedves vendégünk kapott 50.000 Ft értékű ITT-HON-KÁt szabad felhasználásra.
Tehát voltak kezdő ötletek, voltak fókuszpontok, voltak kurátorok, akik vállaltak egy-egy területet és természetesen volt adományi keretünk is, összesen 1.355.000Ft.

Egyszerűnek tűnt, de még sem volt az.

Úgy és oda adományozott mindenki maga a keretéből, amit ő a legfontosabban támogatandónak tart. Sok volt a jövés-menés, a beszélgetés, a fontolgatás, de végül mindenkinek sikerült a rendelkezésre álló összes adományát befektetni.

Na, de hogy mire? Ezt most nem áruljuk el, de holnaptól igyekszünk részletesen bemutatni minden területet.

Addig is foglalkozzatok a gondolattal, játszatok velünk és lehetőségetek szerint segítsétek az utolsó 500.000Ft-unk összegyűjtését, hiszen minden egy forint most ebben a játékban kettőt jelent nekünk!